Hervatten trainingen

      Geen reacties op Hervatten trainingen

Nu de coronamaatregelen landelijk wat versoepeld zijn, is er ook weer wat ruimte om de hondentrainingen weer te gaan opstarten. Voorwaarde hiervoor is echter dat er een aantal spelregels gevolgd moet worden, die vastgelegd zijn in een protocol. Dit protocol is door de gemeente Dordrecht goedgekeurd en is omgezet naar huishoudelijke regels, zie de link onder dit bericht met een verwijzing naar deze regels. Deze huishoudelijke regels moeten door alle aanwezigen op het terrein van de Boxerclub Dordrecht gevolgd worden.

Omdat er nog een aantal voorbereidingen afgerond dient te worden, kunnen we helaas nog niet per direct starten met de trainingen. Het goede nieuws is echter dat we ernaar streven om op 20 mei weer te starten met de gehoorzaamheidstrainingen en op 23 mei met de agility en hoopers. Tot de zomervakantie zullen er geen kosten voor de trainingen in rekening gebracht worden voor de mensen die reeds betaald hebben voor de cursus aan het begin van het jaar.

Om inzicht te krijgen in de hoeveelheid aanwezigen, die we kunnen verwachten, en om een goede groepsindeling te kunnen maken, zullen we in de verschillende Whatsapp groepen vragen wie de trainingen willen gaan volgen. Hierbij willen we wel vragen de huishoudelijke regels te lezen en in acht te nemen.

Een en ander is natuurlijk volledig afhankelijk van de wettelijke regels en voorschriften van de regering en het RIVM.

Huishoudelijke regels Covid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *