Algemene Leden Vergadering (ALV)

Als gevolg van de maatregelen om het coronavirus te beperken, heeft op 28 maart de ALV geen doorgang kunnen vinden. Als bestuur hebben we zaterdag 4 juli 14:30 als nieuwe datum gepland.

Omdat het coronavirus de wereld nog steeds in zijn greep houdt, is er een aantal maatregelen die wij moeten nemen om deze ALV doorgang te laten vinden. Hiervoor is het van belang dat wij van tevoren weten wie er op de vergadering aanwezig zijn, zodat we b.v. rekening kunnen houden met de afstandregels. Gezien de omstandigheden is de ALV dan ook alleen toegankelijk voor leden, die zich vooraf aangemeld hebben.

Als u de ALV wilt bijwonen, verzoeken wij u dan ook om dit ons vooraf via een mail aan info@boxerclub-dordrecht.nl te laten weten.

De agenda voor de ALV en de notulen zijn reeds gepubliceerd in het clubblad van januari 2020. Indien u deze niet meer in u bezit heeft, kunt u bij u aanmelding om een kopie vragen, die dan via mail naar u gestuurd wordt.

Natuurlijk is het al dan niet doorgaan van de ALV volledig afhankelijk van de komende ontwikkelingen en de door de regering en het RIVM voorgeschreven regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *