De gevolgen van corona voor KG Dordrecht

Ook bij de Boxerclub Dordrecht hebben we te maken met gevolgen van het Corona virus en hebben we als bestuur het al dan niet doorgaan van onze activiteiten in de komende periode moeten bekijken.

Omdat we als sportvereniging wettelijk al verplicht zijn om de activiteiten tot 6 april stil te leggen en het niet de verwachting is dat na 6 april alles direct weer helemaal normaal is, hebben we helaas de volgende activiteiten nu reeds moeten annuleren:

  • 28 maart Algemene Ledenvergadering. De ALV zal, zodra het weer toegestaan is, opnieuw vastgesteld worden. Onze aftredende bestuursleden, Anita de Deugd en André de Vries, hebben aangegeven in ieder geval in functie te blijven totdat de nieuwe ALV is vastgesteld;
  • 29 maart Agility wedstrijd Dordrecht is afgelast;
  • 1 april examens zijn afgelast;
  • 8 april diploma-uitreiking en eventueel lezing is afgelast;
  • 12 april hondenwandeling met Paasbrunch is afgelast
  • 26 april Agility wedstrijd België is reeds afgelast.

Daarnaast zullen alle trainingen op woensdag en zaterdag tot nader order NIET doorgaan. Zodra het weer toegestaan is om te gaan trainen zullen we de woensdag en zaterdag trainingen weer gaan oppakken, waarbij we er naar streven verder te gaan waar we gebleven zijn. Omdat het nu nog onduidelijk is wanneer een en ander weer gestart kan worden, willen we hier ook nog niet te veel op vooruit lopen.

Wij zullen u door middel van e-mails en informatie op de website op de hoogte houden van ontwikkelingen.

Het bestuur van Kringgroep Dordrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *