Wandeling / Bingo / Kaarten

De komende periode staan er weer de nodige activiteiten op het programma bij de Boxerclub!

Allereerst hebben we op zondag 11 november een wandeling in het Mastbos in Breda, gevolgd door gezellig erwtensoep eten bij de club in Dordrecht. De soep zal vers gemaakt worden, dus een goede reden om mee te gaan! Zie Evenement wandeling voor meer gegevens

Daarna hebben we op 24 november de jaarlijkse bingo met weer de nodige prijzen. Omdat we maar een beperkt aantal plaatsen hebben, is aanmelding noodzakelijk! Zie Bingo voor meer informatie.

Vervolgens hebben we op 15 december weer kerstklaverjassen of jokeren. Omdat we graag weten hoeveel deelnemers we hebben, ook hier graag vooraf aanmelden, zie Evenement Kaarten voor de verdere informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *