Gehoorzaamheidscursussen na de zomer

Beste cursisten, leden,

Woensdag zijn de laatste examens van het trainingsseizoen 2016-2017 weer geweest en de diploma/certificaat uitreiking zal aanstaande zaterdag voorafgaand aan de jaarlijkse BBQ plaatsvinden.

Na de zomervakantie zullen de nieuwe gehoorzaamheidscursussen weer starten op woensdag 30/08/2017. In onderling overleg is besloten dat we weer terug zullen keren naar 2 in plaats van 3 cursuscycli per jaar. Het grote voordeel hiervan is dat er voor een examen wat meer lessen beschikbaar zijn en er wat ruimte ontstaat om extra te trainen op de examenstof.

Als gevolg van de wijziging zal ook het cursusgeld gewijzigd worden van 25 euro naar 35 euro per cursus, waardoor het totaal dus iets goedkoper zal worden.

De groepsindeling zal binnenkort bekend gemaakt worden via een mailing en ook op de website (www.boxerclub-dordrecht.nl) zal er een publicatie komen. Indien u afgelopen cursus niet getraind heeft, maar na de zomer wel weer wilt gaan trainen, kan u uzelf aanmelden via een mail naar trainer@boxerclub-dordrecht.nl

Verder willen we iedereen nog een hele fijne vakantie met mooi weer toewensen!

Namens de trainers en het bestuur,

Mary Opperman, Fanny Fuit en André Abbema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *