Uitslag onderlinge agility wedstrijd

Vanmorgen was het eindelijk zover, de onderlinge agility wedstrijd. Nadat we om 9 uur begonnen met het opbouwen van het parcours konden we gaan verkennen.

Een gedeelte van het parcours

Joop had een parcours neergezet dat voor iedereen goed te doen moest zijn.

Uiteindelijk waren er de volgende deelnemers in de wedstrijdgroep:
Ricardo met Kaylie
Frank met Mylo
John met Utah
Henry met Roosje
Chantal met Marley
Michiel met Duke
Bij de recreanten / beginners waren de volgende deelnemers:
Wilfred met Janta
André A met Vito
André de V met Cheetah
Ria met Freek
Frans met Ulay
Marjan met Tinus

Als snel bleek dat door de hoge snelheid van de honden er op het parcours toch wel een paar valkuilen zaten en er een paar combinaties in de fout gingen en een dis liepen. Wat natuurlijk ook niet meehielp was dat Joop stiekem nog even een extra hindernis aan het parcours toegevoegd had, waardoor Ricardo en André A kostbare tijd verloren door te vroeg te stoppen. Roosje was wat geblesseerd en wilde niet springen, dus helaas kon Henry niet alle parcoursen meelopen. Verder was dit ook de afscheidswedstrijd van de 11-jarige Tinus, die wat lage sprongen en de tunnels nam!

De tweede keer op hetzelfde parcours ging een stuk beter, bijna iedereen kwam goed rond. Daarna hebben we nog een jumping gelopen en een snelheidsrace. De snelheidsrace was een meter of 40 heen over een paar sprongetjes en door een tunneltje en dan weer terug. Paul liep ook nog even twee keer mee met Sandokan, maar Frank was uiteindelijk de snelste met Mylo.

De dagoverwinning ging echter bij de wedstrijdlopers naar Chantal met Marley en bij de recreanten / beginners naar André de V met Cheetah, waarbij Chantal ook nog als algeheel dagwinnaar werd verkozen.

Cheetah

Duke

Frans met Ulay

Paul met Sandokan

Al met al een heel gezellige en leuke ochtend met toch een leuk aantal deelnemers. Joop weer bedankt voor de organisatie en Cora bedankt voor de assistentie met de tijdwaarneming!

Petra heeft wat meer foto’s geplaatst op facebook 

1 gedachte over “Uitslag onderlinge agility wedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *