Nieuwjaarsreceptie afgelast

Beste leden,

Langs deze weg willen wij u een gezond en voorspoedig 2022 toewensen.

A.s. zaterdag 8 januari hebben wij onze jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie gepland staan, maar helaas kan deze, net als het afgelopen jaar, door de COVID-19 maatregelen geen doorgang vinden. We hopen dat we in april weer wat meer ruimte hebben en dat we dan onze jaarlijkse Paasbrunch traditie weer in ere kunnen herstellen en er dan een dubbel gezellige dag van kunnen maken!

Het is ook nog even spannend of we weer volledig kunnen gaan starten met de gehoorzaamheidstrainingen op woensdag en het hooper en behendigheid op zaterdag, wij zijn hier afhankelijk van de wettelijke maatregelen.

De whatsapp groepen voor de verschillende trainingen zijn ondertussen al aangemaakt en, als het goed is, zijn alle cursisten lid van de juiste groepen. In deze groepen zal ook het wel of niet doorgaan van de trainingen gemeld worden.

Heeft u nog geen bericht ontvangen en wilt u toch gaan trainen, gehoorzaamheid, hooper of behendigheid? Neem dan zo snel mogelijk contact op met één van de bestuursleden!

Tot slot pas allemaal goed op jezelf en tot snel!

Het bestuur van de Kringgroep Dordrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *