Nieuws van het trainingsfront

Op zaterdag 25 augustus is er een onderlinge agility wedstrijd voor onze boxers en de agility lopers van de hondenschool Fred Riet. Heeft u interesse om mee te doen? Laat het da zo snel mogelijk weten via een mail aan info@boxerclub-dordrecht.nl onder vermelding van u naam, de naam en het ras van de hond (in verband met de indeling, zodat de kleine hondjes niet over hoge hekjes hoeven te springen ;-)) en het niveau (beginner / gevorderd). De kosten voor deelname aan deze wedstrijd bedragen 5 euro

De normale gehoorzaamheidstrainingen gaan weer van start vanaf woensdag 29 augustus. De indelingen zullen zo spoedig mogelijk gepubliceerd worden. Nog niet ingedeeld of niet zeker of u aangemeld bent? Laat het dan even weten via een mailtje aan trainer@boxerclub-dordrecht.nl of een telefoontje op zaterdagochtend of woensdagavond naar de Boxerclub.

De agility trainingen gaan 1 september van start. Ook hier geldt dat de indelingen zodra ze bekend zijn, gepubliceerd worden. Nog niet ingedeeld of niet zeker of u aangemeld bent? Laat het dan even weten via een mailtje aan info@boxerclub-dordrecht.nl of een telefoontje op zaterdagochtend of woensdagavond naar de Boxerclub.

Verder is het zo dat we bij voldoende belangstelling ook weer een opstartgroep voor honden vanaf 15 maanden (tevens basis gehoorzaamheid vereist) gaan starten. Geinteresseerd? Laat het ons weten via mail of kom een keer langs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *