Start nieuwe cursussen in maart

Op 14 februari zijn er bij de verschillende groepen cursisten examens afgenomen en op 21 februari heeft de bijbehorende diplomauitreiking plaatsgevonden. Als gevolg hiervan gaan we na een weekje pauze vanaf 7 maart bij de Boxerclub Dordrecht weer met een nieuwe cyclus gehoorzaamheidstrainingen starten. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de nieuwe indelingen.

Voor de behendigheid is er a.s. zaterdag voor de starters een meetmoment met een klein wedstrijdje gevolgd door een certificaat uitreiking. Vervolgens zullen we in maart met een nieuwe cyclus starten en zal de indeling (let ook op de tijden!) aangepast worden.

Heeft u interesse om een training bij ons te gaan volgen met u boxer? Neem dan contact op met trainer@boxerclub-dordrecht.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *