Klaverjassen en jokeren – een kort verslagje

Gisteravond hebben we met een behoorlijk aantal mensen zitten kaarten, we hadden 16 klaverjassers en 8 jokeraars, al met al dus een behoorlijk gevuld clubhuis!

Iets na half acht werd er begonnen met de sportieve strijd. Bij het klaverjassen waren na twee van de drie rondes Mary en Joop de lijstaanvoerders, maar in de derde ronde was het duo Hans en André ongenaakbaar en namen met 2497 punten de eerste twee posities over, waarbij Hans de uiteindelijke winnaar werd.

Bij het jokeren bleef het tot het einde spannend, waarbij er niet geschroomd werd om te proberen tijdens het spel de regels te veranderen 😉 Uiteindelijk wist Suzie de minste punten te halen en te winnen. Bij het controleren van de kaarten kwam trouwens naar voren dat een set kaarten een aantal zessen niet aanwezig was, waardoor sommige potjes als er een 6 nodig was, wel heel erg lang duurde.

Al met al was het weer een heel gezellige en geslaagde avond en we hopen de volgende keer weer een zelfde bezetting te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *